Met respect voor de natuur

Workshop wild

Wil jij leren hoe het is om een ree & gans te villen en uitbenen? Gedurende deze workshop leren wij je in de buitenlucht alles over wild. 

Na het succes van onze vorige workshop wild, villen en uitbenen, was het tijd voor een nieuwe datum. Tijdens deze een-daagse cursus leer je met respect voor de natuur fileren. Na het uitbenen zullen we ree & gans op traditionele wijze bereiden boven het kampvuur. Dit doen we in Dutch-oven’s en boven grill- en bakplaten. 

Informatie over deze workshop

'Informatie op een rij'

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met het villen en uitbenen van ree & gans. Daarnaast leer je welke onderdelen je het beste kan gebruiken voor welke recepten, zodat je zelfs thuis aan de slag kan gaan. We nemen gedurende deze cursus/workshop een aantal mooie voorwerpen mee ter inspiratie. Denk aan een schoongemaakte huid van een ree, maar ook de imposante kop. 

Albert is specialist op gebied van uitbenen en bereiden van wild. Hij zal dan ook de begeleiding doen van het ree. 

Er zal waarschijnlijk vlees van de ree & gans overblijven na de workshop. Dit wordt verdeeld over alle deelnemers. Een koelbox of -tas is handig om mee te nemen. 

Datum 2023/2024: 

  • 9 maart, 11:00 – 19:00.
  • Workshop voor een eigen groep? Wij geven workshops op locatie al vanaf 8 personen.
Locatie: 

  • Wenum-Wiesel (Een boslocatie nabij de Veluwe)
Inhoud cursus: 
 
  • Villen en uitbenen van ree
  • Uitleg over pezen, huid, botten 
  • Outdoor cooking workshop (met seizoensgerechten)
Prijs:

  • 149,- (VROEGBOEKKORTING: 129,-  t/m zondag 14 januari)
  • Maximum aantal personen = 15 
Inbegrepen bij de prijs:

  • Ree & gans 
  • Instructies van wildexpert
  • Outdoor cooking workshop
  • Drankje tijdens het avondeten
  • Koffie/thee 
  • Ree- & gansproeverij gedurende de workshop
Niet inbegrepen:

  • Vervoer naar locatie 

'Sta dichter bij de natuur'

Samen met De Wild Broeders

Andere Workshops

Dit zijn andere workshops die wij aanbieden

workshop wild

Leer in één dag gans & ree verwerken en bereiden boven het kampvuur. met grill & Dutch Oven

Datum: 9 maart
Tijd: 11:00 - 19:00
Max deelnemers: 15

Workshop voor jou

Wil jij een keer een gave workshop voor vrienden, familie, of als bedrijfsuitje organiseren?

Vraag naar de mogelijkheden via de link hieronder

Workshop Outdoor Cooking

Wil jij meer leren over outdoorcookin, het koken met Dutch Oven's en meer?

Datum: 4 mei
Tijd: 11:00 - 19:00
Max deelnemers: 15

Wat vonden anderen van ons?

Et proin ultrices pellentesque pretium adipiscing habitant quis pulvinar ornare vitae eu diam ullamcorper condimentum a, semper scelerisque convallis amet molestie interdum leo urna.
Carlos
Id porta volutpat nam ornare aenean commodo sem posuere nec, hendrerit proin sed tempus neque amet.
Julia
Sit lobortis pellentesque risus dui ultricies id scelerisque tellus ipsum, egestas pellentesque vulputate varius pellentesque ut.
Amy
Mollis ornare at risus porta enim pellentesque ornare lectus commodo elementum, amet sagittis in nisi maecenas dignissim elementum orci et non neque mauris ultrices amet dolor porttitor velit dis arcu augue.
Lisa
Imperdiet feugiat interdum nunc eget sit neque sagittis!
Edward

Wil jij een toffe outdoor cooking op maat boeken? Of wil je bijvoorbeeld gans en/of ree fileren met een groep vrienden?

Wij bieden toffe workshops aan op maat! Zo maken wij jouw bruiloft, feest of evenement nog specialer! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Beantwoord de vragen hieronder en wij nemen z.s.m. contact met je op! 

Het aanvragen is geheel vrijblijvend!

Beantwoord een paar vragen