Meer de diepte in met jouw restaurant
Wild Demonstratie
Til je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau of bied je team een onvergetelijke ervaring met onze wild demonstratie. Tijdens deze interactieve sessie leert een wild expert je de kneepjes van het uitbenen en bereiden van ree. Tegelijkertijd kun je genieten van smaakvolle wildgerechten, direct bereid boven een open vuur.
Wij komen bij jullie op locatie. Ook het wild zullen wij meebrengen, tijdens de wild demonstratie.

Informatie over deze workshop
'Informatie op een rij'
Tijdens deze wild demonstratie nemen we je mee in de wereld van wildbewerking. Je krijgt een demonstratie over hoe je stap voor stap een ree vakkundig vilt en uitbeent. Daarnaast ontdek je welke delen van het wild het beste geschikt zijn voor specifieke recepten, zodat je na de wild demonstratie vol inspiratie zelf aan de slag kunt in je eigen keuken.
We brengen enkele bijzondere voorwerpen mee ter inspiratie, zoals een schoongemaakte reeënhuid en een imposante kop, om de verbinding met de natuur tastbaar te maken. Deze elementen maken de demonstratie niet alleen leerzaam, maar ook onvergetelijk.
Het villen en uitbenen van het ree wordt gedaan door Albert onze wild-expert, hij heeft veel ervaring en doet alles met passie voor ambacht en puur vlees. Doe meer kennis op en praktische tips.
Na afloop is het vlees van het ree voor jullie. Zo kunnen jullie zelf gelijk in de keuken aan de slag met heerlijke wild gerechten. De wild demonstratie duurt 3 uur op locatie. Er is mogelijkheid om ook gans toe te voegen en de wild demonstratie uit te breiden.
Deze workshop biedt niet alleen praktische kennis, maar er komen ook een paar kleine gerechtjes voorbij om er ook een smaakbeleving aan toe te voegen.
Datum 2024/2025:
- Wij organiseren wild demonstraties van dinsdag t/m donderdag op aanvraag
- Wil je liever op een vrijdag, zaterdag of zondag? Vraag dan naar de wild workshop
- Wij komen graag bij jouw restaurant op locatie, is dit niet mogelijk? Vraag naar onze locaties op de Veluwe.
- Villen en uitbenen van ree
- Proeverij van wild gerechten
- 3 uur op locatie aanwezig
- 795,- (inclusief proeverij van verschillende gerechten)
- Ree (op basis van kg in de huid, tussen 100,- en 200,-)
- Vervoer (tot 1 uur vanaf zwolle, hierna tegen meerprijs per 15 minuten)
- Ree (op basis van kiloprijs in de huid)
- Demonstratie door wildexpert
- Wild proeverij van het vuur (outdoor cooking)
- Een passend biertje of wijntje (indien gewenst)
- Vervoer naar locatie
- Eet en drink gerij
'Leer de kunst:
Eerlijk, ambachtelijk en puur'
Samen met De Wildbroeders
Wat vonden anderen van ons?





Andere Workshops
Dit zijn workshops die wij ook nog aanbieden

workshop wild
Ga aan de slag met gans & ree verwerken en bereiden boven het kampvuur. met grill & Dutch Oven
Datum: Zie info
Tijd: 10:00 - 18:00
Max deelnemers: 15

Workshop voor jou
Wil jij een keer een gave workshop voor vrienden, familie, of als bedrijfsuitje organiseren?
Vraag naar de mogelijkheden via de link hieronder

Workshop Outdoor Cooking
Wil jij meer leren over outdoorcookin, het koken met Dutch Oven's en meer?
Datum: Zie info
Tijd: 11:00 - 19:00
Max deelnemers: 15