Kampvuur recepten

De recepten hieronder variëren van Vega tot Wild, en van dutch oven tot grill...

Ree bourguinon_wildbroeders_kampvuur recept

Ree Bourguignon (stoofpot)

Ree Bourguignon wordt ook wel een stoofpot van ree genoemd. Voor dit gerecht gebruik je de poulet van de ree. Dit wordt gesneden uit de nek en schouder van de ree. Er zitten in dit gedeelte meer aderen, hierdoor is het vlees perfect om een stoof mee te maken. Wij maakten….

Kampvuurrecepten_argentijns braadstuk_wild_ree_wildbroeders

Argentijns braadstuk (wild)

De inspiratie voor dit gerecht is ontstaan door de Argentijnse keuken. Zo komen er heerlijke wildgerechten uit de Argentijnse keuken die op een natuurlijke manier worden bereid. Dit betekent dat het vlees wordt bereid zonder te veel toevoegingen....

Kampvuurrecepten_gegrildelentegroente_groentes_dutchoven_dewildbroeders

Gegrilde lentegroente

Het is lente, dus is het tijd voor een heerlijk lenterecept. Wij hebben gekozen voor een makkelijk te bereiden recept wanneer je een grill of bakplaat hebt. Zo kan je dit recept bijvoorbeeld ook klaarmaken boven de welbekende: skottelbraai. Maar wij....

Reerug met Cantharellen | Kampvuur recept | Dutch Oven | De Wildbroeders

Reerug met Cantharellen

Het is herfst! Het is nat en waait, deze tijd van het jaar is de ultieme tijd voor paddenstoelen en wild. Je zal denken aan een stoofpot maar deze keer maken we een mooi delicaat gerecht waarbij je je vrienden of familie gaat verrassen.

Zweedse Kaneelbroodjes

Kanelbullar of kaneelbroodjes zoals wij ze in Nederland noemen, wie vindt ze nou niet lekker? Kaneelbroodjes en Zweden zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. Ze zelf maken is ontzettend makkelijk!

Iedere twee weken een nieuw kampvuur gerecht ontvangen?

Schrijf jezelf in voor de receptenlijst
Kampvuur recepten_Gepofte aardappelen van het vuur_De Wildbroeders_01

Gepofte Aardappelen (vega)

De gepofte zoete aardappel is een klassieker bij het buiten koken. Aardappel en dus ook de zoete aardappel is uitermate geschikt om te poffen. Zoete aardappel bevat geen zetmeel maar inuline wat langzamer verteerd. Tijdens het poffen laten we de aardappel garen in zijn eigen vocht.

Ree Rollade | Kampvuur recept | Dutch Oven | Wildbroeders

Ree rollade (wild)

Rollade, of Roulade zoals de Fransen het noemen en wat "opgerold stuk vlees" betekend. Een rollade kan eigenlijk het hele jaar door gegeten worden. Aan de hand van kruiden kan je de rollade wat meer naar het seizoen brengen. Donkere of winterse kruiden maken hem geschikt voor de winter en met frisse kruiden trek je hem wat meer naar de zomer toe.

Gegrilde Groente Salade | Kampvuur recept | Grill | De Wildbroeders

Gegrilde lentegroente

Groenten zijn altijd een hit tijdens het buiten koken. We moeten zorgen dat we ook onze vitamines binnen krijgen! Het is niet altijd vlees wat de klok slaat. Tijdens onze workshops of evenementen zorgen wij altijd dat er de Hollandse AGV (Aardappels, Groente en Vlees) op het menu staan. Daarom een mooi recept van gegrilde groenten met eventueel een mooie pluk mozzerella!

Wat vonden anderen van ons?

Et proin ultrices pellentesque pretium adipiscing habitant quis pulvinar ornare vitae eu diam ullamcorper condimentum a, semper scelerisque convallis amet molestie interdum leo urna.
Carlos
Id porta volutpat nam ornare aenean commodo sem posuere nec, hendrerit proin sed tempus neque amet.
Julia
Sit lobortis pellentesque risus dui ultricies id scelerisque tellus ipsum, egestas pellentesque vulputate varius pellentesque ut.
Amy
Mollis ornare at risus porta enim pellentesque ornare lectus commodo elementum, amet sagittis in nisi maecenas dignissim elementum orci et non neque mauris ultrices amet dolor porttitor velit dis arcu augue.
Lisa
Imperdiet feugiat interdum nunc eget sit neque sagittis!
Edward

Wil jij een toffe outdoor cooking op maat boeken? Of wil je bijvoorbeeld gans en/of ree fileren met een groep vrienden?

Wij bieden toffe workshops aan op maat! Zo maken wij jouw bruiloft, feest of evenement nog specialer! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Beantwoord de vragen hieronder en wij nemen z.s.m. contact met je op! 

Het aanvragen is geheel vrijblijvend!

Beantwoord een paar vragen