Met respect voor de natuur
Workshop wild
Wil jij ervaren hoe het is om een ree & gans te villen en uitbenen? Gedurende deze workshop ga je samen met ons van alles beleven over wild, en dat heerlijk in de buitenlucht.
Onze workshops wild zijn een groot succes, daarom hebben we besloten doorlopend nieuwe data online te zetten. Tijdens deze een-daagse beleving leer je met respect voor de natuur fileren. Na het uitbenen zullen we ree & gans op traditionele wijze bereiden boven het kampvuur. Dit doen we in Dutch-oven’s en boven grill- en bakplaten.
Informatie over deze workshop
'Informatie op een rij'
Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met het villen en uitbenen van ree & gans. Daarnaast zullen we je laten zien welke onderdelen je het beste kan gebruiken voor welke recepten, zodat je zelfs thuis aan de slag kan gaan. We nemen gedurende deze cursus/workshop een aantal mooie voorwerpen mee ter inspiratie. Denk aan een schoongemaakte huid van een ree, maar ook de imposante kop.
Albert is specialist op gebied van uitbenen en bereiden van wild. Hij zal dan ook de begeleiding doen van het ree.
Er zal waarschijnlijk vlees van de ree & gans overblijven na de workshop. Dit wordt verdeeld over alle deelnemers. Een koelbox of -tas is handig om mee te nemen.
Datum 2024/2025:
- Doorlopende data (Workshop Wild alleen tussen oktober – maart)
- Workshop voor een eigen groep? Wij geven workshops op locatie al vanaf 10 personen.
- Noord-Veluwe, tussen Zwolle-Apeldoorn (locatie volgt 2 week voorafgaand aan de workshop)
- Villen en uitbenen van ree
- Gans uitbenen en verwerken
- Outdoor cooking tot 18:00 (met seizoensgerechten)
- 149,-
- Maximum aantal personen = 15
- Ree & gans
- Instructies van wildexpert
- Outdoor cooking diner
- (non-)Alcoholisch drankjes tijdens het avondeten
- Koffie/thee/frisdranken
- Ree- & gansproeverij gedurende de workshop
- Vervoer naar locatie
- bord/kom/beker
'Sta dichter bij de natuur'
Samen met De Wildbroeders
Andere Workshops
Dit zijn andere workshops die wij aanbieden
workshop wild
Ga aan de slag met gans & ree verwerken en bereiden boven het kampvuur. met grill & Dutch Oven
Datum: Zie info
Tijd: 10:00 - 18:00
Max deelnemers: 15
Workshop voor jou
Wil jij een keer een gave workshop voor vrienden, familie, of als bedrijfsuitje organiseren?
Vraag naar de mogelijkheden via de link hieronder
Workshop Outdoor Cooking
Wil jij meer leren over outdoorcookin, het koken met Dutch Oven's en meer?
Datum: Zie info
Tijd: 11:00 - 19:00
Max deelnemers: 15