Snij de oregano en peterselie fijn.
Snij de aubergine in plakken van 5mm dik.
Snij de courgette in stroken van ongeveer 3mm dik.
Doe de aubergine en courgette in een ovenschaal en mix die met 3 eetlepels olijfolie door elkaar zodat de aubergine en courgette een laagje olie hebben.
Leg de aubergine en courgette op het roosten en rooster deze totdat ze zacht aanvoelen en een mooi grill streepje hebben.
Leg ondertussen ook de paprika's in het geheel op de grill (of hang ze er onder met vleeshaken) en rooster deze ook mee.
Leg de 2 uien aan de zijkant van het vuur zo in de kolen, draai regelmatig om.
Als alle groenten geroosterd zijn en zacht aan voelen kunnen ze van en uit het vuur.
De paprika's kunnen in stukken gesneden worden, de meest zwart geblakerde stukken en de zaadlijsten verwijderen.
Pel de aangebrande stukken van de ui af en snij de rest van de ui in grove stukken.
Mix 2 eetlepels olijfolie, pesto, oregano en peterselie door elkaar als dressing
Doe alle groenten in de ovenschaal, doe er de dressing over heen, leg er wat plukken mozzarella overheen en maak of met peper en zout.